07.12.2023 г.

 

Бъдете дръзки, борбени и достойни, защото съвсем скоро от вас ще зависи бъдещето на страната ни, нейната икономическа стабилност и растеж, и като крайна цел по-добър живот - за вас самите, за близките ви, за приятелите ви, за хората в България.  Това пожела заместник-председателят на Сметната палата Горица Грънчарова-Кожарева на дипломантите на Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ). Тя бе специален гост на  тържествената церемония по връчване на дипломите на випуск 2023 на висшето училище.

В приветствието си г-жа Грънчарова-Кожарева подчерта, че ВУЗФ е генератор на млади и образовани хора, притежаващи не само блестящи професионални знания, но и творчески и новаторски идеи, завършени като личности и готови да бъдат успешни лидери.

Заместник-председателят на Сметната палата увери дипломантите, че вратите на институцията са широко отворени за тях и ще получат пълна подкрепа в професионалното развитие, ако изберат да работят в Сметната палата. Тя поздрави и преподавателите във ВУЗФ и изрази убеденост, че те ще продължат да съдействат за развитието и популяризирането на одиторската професия.

Г-жа Грънчарова-Кожарева пожела на дипломантите да бъдат винаги всеотдайни в това, което правят, и да се стремят да покажат най-доброто от себе си, защото това е най-добрата гаранция за успех.

По време на церемонията дипломантите положиха клетва на възпитаниците на ВУЗФ, а ректорът на висшето училище, проф. д.ю.н. Борис Велчев, връчи специални отличия и грамоти на студентите, постигнали най-висок успех и резултати по време на следването си във ВУЗФ.