03.08.2017

Председателят на Сметната палата Цветан Цветков, заместник-председателите Горица Грънчарова и Тошко Тодоров и членовете проф. Георги Иванов и Емил Евлогиев благодариха днес на нашата колежка Стефка Михайлова за дългогодишната й работа в институцията и по повод излизането й в заслужена почивка.

Стефка Михайлова е в Сметната палата вече 19 години – като одитор, член на Сметната палата, и през последните две години – съветник на председателя на Сметната палата. Тя определи професионалната си кариера в институцията като „най-хубавата работа“, която е имала, и припомни някои от трудните и приятните мигове в работата си пред ръководството. Най-сложното нещо е от една празна стая да направиш одитен доклад, а най-важното е да пазиш винаги авторитета на Сметната палата, а също и да помагаш на младите колеги да се учат и напредват в тънкостите на одитната дейност, каза развълнувано Стефка Михайлова пред ръководството.  Тя пожела на всички здраве, просперитет и възможността да имат избор – в живота и в работата, който да им дава възможност да се развиват и да бъдат щастливи.

Стефче, пожелаваме ти да бъдеш здрава, да успееш в най-важната борба, която водиш, и да имаш много поводи за радост и усмивки!